S’MORES PROTEINSHAKE OPSKRIFT
Sommeren er lige rundt om hjørnet, så det er ikke underligt, at Chef Geo lavede en proteinshake, der fejrer den altid populære s’mores-smag. Hans seneste kreative opskrift får dig til at mindes om sommerlejren som barn og spøgelseshistorier omkring lejrbålet. Derudover er denne s’mores proteinshake nem at lave ved at bruge BPI Sports’ Best Protein™ pulver som sin base og pakke over 35 gram protein.
Er du klar til at lave dette lækre mesterværk?
INGREDIENSER:
- 1 scoop BPI Sports’ bedste protein™ i s’mores smag
- 8 oz. usødet mandelmælk
- 1/4 kop græsk yoghurt
- 8 dråber flydende stevia
- 1/2 kop mini chokolade chips + lidt mere til topping
- 1 spsk. kokosolie
- 2 store skumfiduser
- Et træspyd
- 2 store jordbær
- 1 skefuld Cool Whip pisket topping
NÆRINGSFAKTA:
Kalorier: 365
Protein: 36g
Kulhydrater: 32g
Fedt: 10g
INSTRUKTIONER
Brug en keramisk kop til at smelte chokoladechipsene med kokosolie, og stop hvert 20. sekund for at røre. Pas på ikke at overophede chokoladen. Hæld derefter chokoladen i serveringsglasset, mens du vender. Stil derefter din kop i fryseren, mens du forbereder proteinshaken.
Brug en blender til at blande BPI Sports Best Protein™ proteinpulver, mandelmælk, yoghurt og flydende stevia.
Hæld blandingen fra blenderen i dit chokoladeovertrukne glas. Tilsæt derefter flødeskum og nogle chokoladechips ovenpå. Tag spyddet, tilsæt en skumfidus, efterfulgt af et jordbær, en anden skumfidus og endnu et jordbær. Sæt din ovn til at stege og sæt det samlede spyd for at brune skumfidusen. Til sidst tilføjer du spyddet til dit dekorative glas, tilsæt smeltet chokolade for ekstra sødme og nyd!