KETO-VENLIG TAKKE-DESSERT
Thanksgiving fik dig til at fortryde din diæt? Ønsker du, at du kunne fylde din tallerken med kartoffelmos, sovs, græskartærte, tranebærsauce og gryderet med grønne bønner?
Denne Chokolade Avocado Chia Pudding opskrift giver dig ikke mulighed for at forkæle dig med alle de øvrige typiske Thanksgiving retter, men i det mindste lader den dig hænge ud ved dessertbordet! Plus, det er vegansk og keto-venligt, så du ikke behøver at bekymre dig om at føle skyld efter at have spist det.
Avocadoen leverer sunde fedtstoffer, chiafrøene giver fibre, protein og omega-3 fedtstoffer, og kakaoen gør den uimodståelig! Vi har også tilføjet et scoop af ISO HD™, som for nylig blev bedømt som bedste ketovenlige protein af Ketogenic Supplement Anmeldelser.
INGREDIENSER:
- 1 scoop ISO HD™ i Vanilla Cookie
- 4 avocadoer
- 2/3 kop kakaopulver
- 6 spsk kokosolie
- 1 tsk malede chiafrø
- Knivspids salt
INSTRUKTIONER:
- Bland alle ingredienser i en højhastighedsblender. Ved at blende chiafrøene, i modsætning til at blande dem i med en ske, får du en glattere, mindre snusket budding.
- Blend til det bliver silkeagtigt, hvilket kan tage et par minutter. Du skal muligvis stoppe og manuelt blande buddingen et par gange igennem.
- Når det er blandet, del buddingen i otte separate kopper.
- Stil den på køl i mindst 30 minutter for at lade buddingen køle af og tykne.
- Når du er klar til servering, drysses med hakkede nødder eller revet kokosnød (eller begge dele).
- God fornøjelse!
Denne Chokolade Avocado Chia Pudding er så lækker, vi satser på, at alle andre til din Thanksgiving ikke engang vil vide, at den er sund! Prøv at stille den frem på dessertbordet uden at sige noget, og se, hvor mange komplimenter du modtager, før du afslører din hemmelighed!