HVID CHOKOLADE JORDBÆR ‘N CREAM PROTEINSHAKE

Off By

Glædelig National Strawberry & Cream Day!

For at fejre det, bringer vi en populær proteinshakeopskrift fra Chef Geo tilbage. Det er ikke kun lækkert, det er fyldt med god-for-dig-ernæring. Ved at bruge et proteinpulver, uden fyldstoffer eller maltodextrin, ved du, at du får 100 % valleproteiner af høj kvalitet, som vil forbedre din muskeltilvækst og restitution. Med 24 gram protein pr. scoop er det en nem måde at booste dit proteinindtag på.

Jordbær er lavt i kalorier og en fantastisk kilde til antioxidant-fremmende vitamin C, mangan, fiber, kobber, kalium, biotin, vitamin B og omega 3-syrer. Jordbær er faktisk nummer 27 blandt de 50 bedste antioxidanter. De rangerer 4. blandt frugter, lige bag brombær, tranebær og hindbær.

INGREDIENSER:

  • 1 scoop proteinpulver i Strawberry Cream
  • 8 oz. usødet cashewmælk
  • 8 dråber flydende stevia
  • 2 jordbær i skiver + 2 mere til pynt
  • 1/4 kop hvide chokoladechips
  • 1 spsk. kokosolie
  • 1 tsk. neon pink madfarve
  • 1 skefuld Cool Whip Whipped Topping

NÆRINGSFAKTA:

Kalorier: 415
Protein: 29g
Kulhydrater: 27g
Fedt: 20g

INSTRUKTIONER:

Brug en keramisk kop til at mikroovne de hvide chokoladechips og kokosolie i cirka et minut. Sørg for at stoppe mikrobølgeovnen hvert 20. sekund for at røre. Hæld den smeltede chokolade i glasset, mens du vender det.

Brug en blender til at blande proteinpulveret, cashewmælken, den flydende stevia, to jordbær og madfarven. Hæld blandingen fra blenderen i den hvide chokoladebeklædte kop.

Tilsæt Cool Whip og top det hele med et par chokoladechips og jordbærskiver. God fornøjelse!