Tips til at tilføje valleprotein til fødevarer og drikkevarer

Off By

Valleprotein er et komplet protein af høj kvalitet, der naturligt findes i mejeriprodukter, som kan tilføjes til dine yndlingsfødevarer og opskrifter for et ekstra boost af protein. Her er nogle af de bedste tips til at tilføje valleprotein til din feriemenu, her er Top 5:

1. Medtag i dips og hummus for et proteinboost til dine serveringsbakker.

2. Bland i frugt- og grøntsagsjuice, husk at vælge muligheder, der indeholder 100% juice.

3. Tilføj som ingrediens i bagværk eller feriegodbidder.

4. Rør i varm, ikke kogende mad umiddelbart efter tilberedning, for at sikre ensartet blanding.

5. Brug valleproteinpulver uden smag for at bevare den originale smag af dine yndlingsopskrifter.

Valleprotein er også fantastisk til at blande med drikkevarer. Det bruges almindeligvis af atleter til at lave proteinshakes efter træning. Patienter med fedmekirurgi bruge det til at supplere deres begrænsede diæter. Tilføjelse af valleprotein til smoothies er en fantastisk måde at gøre dem mere afbalancerede og nærende.

Der er også tonsvis af forskellige fødevarer, du kan blande valle med for at øge proteinindholdet, især hvis du bruger et valleproteinisolat uden smag. Isolate er en mere ønskværdigt produkt end valleproteinkoncentrat, fordi det indeholder lidt eller ingen laktose, så det kan indtages af en bredere vifte af mennesker, og dets renhed gør det lettere at blande det i maden. Medmindre du vil tilføje ekstra smag til en ret, er det ideelt at bruge unflavored valleproteinisolat, fordi det er praktisk talt smagløst.

Her er en liste over nogle få almindelige fødevarer, du kan blande valleprotein med:

-Yoghurt

-Havregrød

– Pandekager

– Småkager

-Spaghettisauce

-Makaroni og ost

-Kartoffelmos

-Banan brød

– Granola

– Quiche

-Guacamole

Blander det med kaffe

Tilføjelse af valleproteinisolat til kaffe er et logisk skridt for at sikre, at du får nok protein til morgenmaden. Afhængigt af hvordan du blander det, kan valleprotein klumpe sig i varme drikke som kaffe.

Her er nogle gode muligheder for at sikre, at det ikke sker:

1. Omrøring – Drys valleprotein langsomt i kaffen under konstant omrøring. Dette fungerer ret godt. Det resulterer i kun et par klumper, der er bløde og nemme at stryge mod siden af kruset med en ske.
2. Blendning – Kom kaffen i en stor blender og tilsæt valleprotein efter du har startet blenderen. Sørg for at fjerne plastikindsatsen i låget, så damp kan slippe ud. Resultatet er et skummende cappuccino-lignende produkt. Samlet blandingstid: ca. 8-10 sekunder. Bemærk – Bullet-type blendere kan være farlige for varme væsker, da dampen ikke slipper ud, og der er rapporter om, at blandingsbeholderne sprænger og brænder brugerne alvorligt.
3. Nedsænkningsblanding – Ligesom at bruge en almindelig blender, anbefales en stor blendebeholder. Tilsæt valleproteinet, når du er begyndt at blende. Dette resulterer også i en skummende kaffe.
4. Tilsætning til flødekande eller mælk – Hvis du bruger meget flødekande eller mælk, fungerer det godt at tilsætte valleprotein først til flødekanden/mælken. Tilsæt derefter flødekanden/mælken til kaffen. Eller tilsæt flødeskum/mælk til kaffen først for at afkøle den lidt, drys/rør derefter eller bland valleprotein i som ovenfor.
5. Tilsætning til kold kaffe – valle blandes let i kold kaffe til en protein-iskaffe. Kold kaffe med valleprotein kan genopvarmes i mikroovnen.

Ting, der ikke fungerede godt:

1. Shaker cups – Varme væsker og shaker cups er en opskrift på skader, da dampen ikke har noget sted at undslippe, og shaker låg vil lække eller åbne som et resultat.
2. Bullet-type blendere – Se bemærkning i blandingsafsnittet ovenfor.
3. Hældning af varm kaffe over proteinpulver – Dette resulterede i en masse gelerede klumper, der ikke blandede sig, selv under tonsvis af omrøring, og proteinet satte sig fast i bunden af kruset.